Fjalë që dëmtojnë.

Vdekja dhe jeta janë nën pushtetin e gjuhës; ata që e duan do të hanë frytet e saj.-Fjalët e Urta 18:21 Ndodhi një histori tronditëse që mbërtheu gjithë

Lexoni më tej