Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash

  Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash Nga Michael Youssef Kjo nuk është një kohë për mesazhe të thjeshta dhe që të bëjnë të ndihesh mirë. Këto

Lexoni më tej

Ushqime që ndihmojnë zemrën

Nëse mendoni se dietat e shëndetshme janë vetëm filetot e pulës dhe brokoli, mund të jeni duke gabuar. Sipas nutricionistëve dhe studimeve të fundit, ju mund të konsumoni

Lexoni më tej

Ndikimi i personalitetit në shëndet

Ekstrovert Kërkuesit nuk mund të shpjegojnë saktësisht se përse ndodh diçka e tillë, por është vënë re se njerëzit që socializohen më shumë, kanë një sistem imunitar më

Lexoni më tej

Çfarë duhet bërë nëse të zë gripi?

Disa mënyra se si të kujdesesh për  veten kur je sëmurë. Qëndro dhe pusho në shtëpi në mënyrë që të rigjenerohesh. Shoku më i mirë që ke për

Lexoni më tej

Shenja të heshtura që tregojnë se nuk po kujdesesh për veten

Pa një stil jetese të shëndetshëm, trupi yt vuan. Doktorët tregojnë shenjat e heshtura që thonë se trupi yt ka nevojë për më shumë përkujdesje. Dhe ne do

Lexoni më tej

Çfarë i Ndodh Trupit Kur Bën Ftohtë – Këshillat Si Të Veproni

I ftohti ka një ndikim jo vetëm në shëndetin fizik por edhe në rritjen e nivelit të stresit. Shqipëria dhe vende të tjera të Mesdheut gëzojnë një mot

Lexoni më tej

Shëndeti dentar

Balanca e baktereve në gojën tonë është po aq e rëndësishme sa ajo  e zorrëve. Kur disa baktere bëhen  të tepërta fillojnë probleme në dhëmbët tuaj. Ne do

Lexoni më tej

Të vërtetat e hidhura rreth shëndetit tonë.

Shohim çdo ditë njerëz të cilët nuk kujdesen për veten. Madje ti mund të jesh një prej tyre. Këta persona dallohen që nga pamja e jashtme. Nuk mund

Lexoni më tej

Shëndeti yt

 Trupat tanë janë tempuj të Frymës së Shenjtë. Ndaj ne duhet të kujdesemi për to. Ky kujdes fillon që me shëndetin tonë, nga mënyra e ushqyerjes dhe deri

Lexoni më tej

10 të vërteta rreth fitnessit që do të të bëjnë të mendosh edhe njëherë për mënyrën e jetesës

Disa prej nesh nuk lënë gur pa kthyer për t’u siguruar se po bëjmë një jetë të shëndetshme. Por, ndonjëherë, përgjatë rrugës padashur mund të ndërrojmë drejtim në

Lexoni më tej