Diçka mungon

Lexo: Hebrenjëve 13:15-16;  Jakobi 2:14-1 Sheli u lut disa ditë para Falënderimeve: “. . . dhe të lutem ndihmo njerëzit në Misionin e Zonës Perëndimore, gjej mjaftueshëm njerëz që

Lexoni më tej