Të mposhtësh pikëllimin dhe vetminë

Të gjithë kalojmë kohë krizash dhe vështirësish në jetën tonë. Shumë herë, ato shkaktohen nga humbje të mëdha dhe pikëllimi vjen si pasojë e tyre. Pas humbjes së

Read More

Si të mendosh kur je i sëmurë?

Mos shkatërro gjithçka. Ja se si ta luftosh sëmundjen që më parë. Mendja, takon trupin… Trupi ynë është si një makinë që Perëndia siguron për ne, që të

Read More