Dashuri në veprim!

Dashuria e sinqertë urren të keqen dhe rebelimin kundër Zotit. Tregon vlerësim dhe nderim të vërtetë ndaj të tjerëve. Na detyron t’u japim atyre që janë në nevojë

Lexoni më tej