Interneti dhe fëmijët / adoleshentët

Interneti mbush sot 50 vjeç. Interneti mbush sot 50 vjeç. Ishte në fakt 29 tetori 1969 kur u krye transmetimi i një pakete të parë të të dhënave

Lexoni më tej

Si e shkatërrojnë martesën tënde rrjetet sociale

Fuqia e figurave Kërkime të shumta tregojnë se tërheqjet emocionale dhe fizike mund të shfaqen ndërkohë që komunikon me dikë tjetër të gjinisë së kundërt, jashtë martese. Këto

Lexoni më tej