Mos e fluturo çantën e shkollës kur hyn në shtëpi!

Kur fëmijët kthehen në shtëpi ata janë të mbushur me libra detyra dhe histori nga pushimi i madh. Prindërit janë të mbingarkuar sepse iu duhet t’i shoqërojnë edhe

Lexoni më tej