7-8 Maj – “Muzikë me zemër për Perëndinë”

I cilësuar nga pastorët e vendeve të ndryshme në botë, si një ndër muzikantët dhe kitaristët me një talent të jashtëzakonshëm, Rodrigo Rodriguez me famë botërore vjen i

Lexoni më tej