Ringjallja e Jezus Krishtit | Pashka 2020

Jezusi i tha: “Unë jam ringjallja dhe jeta; ai që beson në mua, edhe sikur të duhej të vdesë do të jetojë. Gjoni 11:25 Nga zemra e Atit

Lexoni më tej