Fuqia e Ringjalljes

“Tani, kam fuqinë e ringjalljes që tek unë jeton Jezus, Ti na ke dhënë lirinë Nuk jam më skllav i mëkatit dhe errësirës Ti na ke dhënë lirinë.”

Lexoni më tej