Ku gabojmë në lidhje me Rezolutën e Vitit të Ri?

Prej numrit të rezolutave që bëhen për vitin  e ri, 60 % e tyre dështojnë  brenda 6 muajve. Si mund të minimizoni shanset që kjo të ndodhë?  Qëllimet

Lexoni më tej

3 mënyra se si të mbajmë Rezolutën e Vitit të Ri

Kemi bërë, kemi mbajtur dhe kemi thyer shumë premtime për të cilat jemi zotuar  në vitin e  ri. Shpesh,  as nuk i mbajmë mend shumicën prej tyre. Dikush

Lexoni më tej