Larg apo afër

Isaia 7:14. “Prandaj vet Zoti do t’ju japë një shenjë: Ja, e virgjëra do të mbetet me barrë dhe do të lindë një fëmijë të cilin do ta

Lexoni më tej

Shtoni besimit tuaj….

A mund ta imagjinoni një grup marangozësh që mblidhen për të ndërtuar një kullë qiellgërvishtëse pa një plan ndërtimi? Rezultatet do të ishin katastrofike! A keni dëgjuar ndonjëherë

Lexoni më tej

Kur bota të refuzon!

“Qëndro pranë Meje, Unë nuk do të të lë.” Këto fjalë ishin inkurajimi i Perëndisë për Marian, kur, pas një jete të tërë kërkimi për të Vërtetën, ajo

Lexoni më tej

Vetem Zoti e di

“Vetëm Zoti e di ç’ke kaluar Vetëm Zoti e di ç’thonë për ty Vetëm Zoti e di kush je në të vërtetë Por është një dashuri që vetëm

Lexoni më tej

Ti thua

“Ti thua se jam e dashur, kur unë nuk e ndjej Ti thua se jam e fortë, kur mendoj se jam e dobët Ti thua se më mban,

Lexoni më tej