Çfarë duhet të dini gjatë tremujorit të parë të shtatzanisë?

Dëshira për të patur fëmijë të shëndetshëm mund t’i inkurajojë disa femra të marrin vendime më të shëndetshme për stilin e tyre të jetesës gjatë periudhës që po

Lexoni më tej

Në çfarë dite të javës po jetoni?

Ditët e viteve tona shkojnë deri në shtatëdhjetë vjet dhe për më të fortët në tetëdhjetë, por ajo që përbën krenarinë e tyre nuk është veçse mundim dhe

Lexoni më tej

Sidoqoftë për fjalën tënde, do ta hedh rrjetën

Të bësh përpjekje kur e di se çdo gjëështë e kotë, është shumë e lodhshme. Apo jo? Për këtë mund  të flasë më mirë një peshkatar që ka

Lexoni më tej

I Still Believe (2020)

I Still Believe (Ende besoj) është një film i krishterë i zhanrit dramë dhe romacë, me regji të Erwin Brothers dhe me një kast aktorësh të përbërë nga

Lexoni më tej

Këpucët e Krishtlindjes – Isha i zbathur dhe ju më mbathët

Këpucët e Krishtlindjes “Këpucët e Krishtlindjes” është një fushatë  nga “Media 7” dhe “Celësi Im” për të ndihmuar fëmijët në nevojë por ne kemi nevojë që edhe ju

Lexoni më tej