Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash

  Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash Nga Michael Youssef Kjo nuk është një kohë për mesazhe të thjeshta dhe që të bëjnë të ndihesh mirë. Këto

Lexoni më tej

I Still Believe (2020)

I Still Believe (Ende besoj) është një film i krishterë i zhanrit dramë dhe romacë, me regji të Erwin Brothers dhe me një kast aktorësh të përbërë nga

Lexoni më tej

Coronavirusi: Një këndvështrim praktik dhe biblik

Me gjithçka që po thuhet në shtyp, në lidhje me Coronavirusin, jemi të kënaqur që Dr. Andrew Fabich nga Truett McConnell University, me mirësjellje na lejoi të printonim

Lexoni më tej

Kujtohu përse shpresojmë

 “Këtë dua ta sjell në mëndje dhe prandaj dua të shpresoj. Është një hir i Zotit që nuk jemi shkatërruar plotësisht, sepse mëshirat e tij nuk janë mbaruar

Lexoni më tej

Historia e radios

Në shoqërinë moderne, radiot janë një  teknologji e zakonshme. Radion sot mund ta kesh  në makinë dhe në shtëpi. Në fakt, në ditët e sotme do të ishte

Lexoni më tej