Dorëzimi për një jetë në paqe!

Sepse ai që do të dojë ta shpëtojë jetën e vet, do ta humbasë; por ai që do ta humbasë jetën e vet për hirin tim, do ta

Lexoni më tej

Të stresuar???

Jua kam thënë këto gjëra, që ta keni paqen në mua; në botë do të keni mundime, por merrni zemër, unë e munda botën!“- Gjoni 16 : 33

Lexoni më tej

Zoti lufton për ne

“Por Moisiu i tha popullit: «Mos kini frikë, qëndroni dhe do të shikoni çlirimin e Zotit, që ai do të kryejë sot për ju; sepse egjiptasit që shihni

Lexoni më tej

Të qëndrosh i palëkundur

“Mëndjes që pushon te ti, ti i ruan një paqe të përsosur, sepse kjo ka besim te ti.”  Isaia 26:3 A të ka ndodhur ndonjëherë që krejt papritur,

Lexoni më tej

Të kesh një jetë të qetë

Ne të gjithë mund të përjetojmë stres, por është mënyra se si ne menaxhojmë atë që na ndihmon të gjejmë paqe edhe në mes të kaosit.  Duke pasur

Lexoni më tej