Qesh më shumë!

E qeshura është e rëndësishme për një  jetë të mirë. Ajo çliron tensionin, ul stresin, të bën të ndihesh më i qetë e rrit nivelin e lumturisë. Ja

Lexoni më tej

Qetësohu dhe qesh

Ndalu një moment  dhe mendo se cila është qasja jote ndaj jetës. A po mundohesh që vetëm ta shtysh ditën tënde? Nëse je i ndershëm me veten, a

Lexoni më tej