Nën mirësinë e Zotit!

Nëse shikojmë dhe dëgjojmë për mirësinë e Zotit, do e kuptojmë se Ai është i mirë  dhe se dashuria e Tij shkëlqen kudo.  Psalmi 31:19-24  Kur çdo gjë

Lexoni më tej

Fal dhe harro

Disa njerëz e kuptojnë planin shpengues të Perëndisë për jetën e tyre, e megjithatë ata nuk arrijnë të kuptojnë se si Ai mund t’i përdorë ata për punën

Lexoni më tej

Të ecësh me Zotin në kohë të errëta!

Kohët e errëta, sfiduese nuk shkojnë kurrë dëm kur ndiqni Zotin.Zanafilla 39 Le të rikujtojmë besimin e Jozefit. Sepse do të shohim disa parime që e udhëhoqën atë

Lexoni më tej

Surprizuar me qëllim!

Nga të tre gratë nga Marku 16, Maria Magdalena dhe Maria nëna e Jezusit janë më të njohura për shkak se janë të përmendura në Bibël. Në kontrast

Lexoni më tej

Rruga e Besimit

Pastaj u tha të gjithëve: “Nëse dikush do të vijë pas meje, le ta mohojë vetveten, ta marrë çdo ditë kryqin e vet dhe të më ndjekë.” Luka

Lexoni më tej

Qëllime të Perëndishme

Tek Luka 9:62, Jezusi tha: “Asnjëri qė ka vënë dorë në parmendë dhe kthehet e shikon prapa, nuk është i përshtatshëm për mbretërinë e Perëndisë.” Jezusi po thotë

Lexoni më tej

Të zgjedhësh suksesin apo atë që ka vërtetë rëndësi?

Është emocionuese të mendosh se sa shumë njerëz në botë janë duke menduar për qëllimin e tyre në Planetin Tokë, pasi kanë lexuar librin e Rick Warren Jeta

Lexoni më tej

Fokusi në jetë

Kur të kuptojmë se armiku është dinak dhe se ai na sulmon nga shumë këndvështrime të ndryshme, do të jemi në gjendje të mbrohemi më mirë. Ndoshta martesa

Lexoni më tej