Koronavirus infekton lagjen tënde – çfarë të bësh?

Koronavirus vazhdon të përhapet – duke shkaktuar shtyrje eventesh, mbyllje shkollash dhe bllokim të transportit. Teksa virusi vazhdon të shfaqet në shumë shtete, disa prej të cilëve kanë

Lexoni më tej