Fal dhe harro

Disa njerëz e kuptojnë planin shpengues të Perëndisë për jetën e tyre, e megjithatë ata nuk arrijnë të kuptojnë se si Ai mund t’i përdorë ata për punën

Lexoni më tej

Martesa, ku jeni duke gabuar?

Martesa është një çështje e rëndësishme në jetën e secilit. Një numër i madh i librave, revistave dhe burimeve të këshillimit të martesës i dedikohen temës së përgatitjes për

Lexoni më tej

Stinët Ndryshojnë

Ai ndryshon kohërat dhe stinët, (DANIELI 2:21) Vite më parë, kisha një punë të mirë si pjesë e stafit të kishës. Kisha një shërbesë që lulëzonte, një pagesë

Lexoni më tej

Ezaurimi

Shumë shpesh njerëzit e gjejnë veten në stres kronik që thith të gjithë motivimin, energjinë dhe interesin për botën rreth tyre. Ata bëhen cinikë, nuk janë më të

Lexoni më tej

Nënat që janë në punë

Është e vështirë që të përmbushni rolin tuaj si mama,ndërkohë që jeni në një marrëdhënie pune. Kjo shpeshherë mund të jetë rraskapitëse. Por me pak planifikim dhe bashkëpunim

Lexoni më tej