Fakte dhe mite mbi proteinat

1.A kanë më shumë nevojë meshkujt për proteina sesa femrat? Po, kjo është e vërtetë.  Nevoja  jote për proteinë varet nga gjinia jote, nga mosha, nga sa peshon,

Lexoni më tej