Si i mbjetoni të qenit prind?

Prindërimi është puna më kërkuese, shpërblyese dhe ndërtuese e besimit, që ju do të ndërmerrni ndonjëherë… Bibla na thotë tek Psalmi 127: “Ja, bijtë janë një trashëgimi që

Lexoni më tej

Të ruash balancat kur je prind

Si shigjeta nė duart e njė trimi, kėshtu janė bijtė e rinisė. (Psalmi  127:4) Një nënë e re i bërtiti fëmijës, “Pusho tani!” . Ai  fëmijë nuk kishte

Lexoni më tej