Perëndia është besnik për t’i përmbushur premtimet e Tij

“Prandaj, u thuaj bijve të Izraelit: “Unë jam Zoti; do t’ju heq nga punët e rënda, që ju kanë imponuar egjiptasit, do t’ju çliroj nga skllavërimi i tyre

Lexoni më tej

Besoji Perëndisë në kohë nevoje

Ki besim tek Zoti me gjithë zemër dhe mos u mbështet në gjykimin tënd; pranoje në të gjitha rrugët e tua, dhe ai do të drejtojë shtigjet e

Lexoni më tej

Kur të duket se je gati të dorëzohesh

Perėndia nuk ėshtė njė njeri, qė mund tė gėnjejė, as edhe bir njeriu qė mund tė pendohet. Kur ka thėnė njė gjė, nuk do ta bėjė? Ose kur

Lexoni më tej