Larg apo afër

Isaia 7:14. “Prandaj vet Zoti do t’ju japë një shenjë: Ja, e virgjëra do të mbetet me barrë dhe do të lindë një fëmijë të cilin do ta

Lexoni më tej

Fali ata pasi të jenë varur

Në rast se ti do të merrje parasysh fajet, o Zot, kush mund të rezistonte, o Zot? Por te ti ka falje, me qëllim që të kenë frikë

Lexoni më tej

Si të pranosh faljen e Perëndisë?

A i shërbeni Perëndisë, apo ndjenjave tuaja? Tani, kjo mund të duket si një pyetje e çuditshme për një besimtar, por në të vërtetë, nuk është. Më lejoni

Lexoni më tej