Si të jetosh në paqe me humbjen e pësuar . . .

Nëse mendon se “Askush nuk do t’ia dijë për dhimbjen tënde,” – dije që Jezusi do t’ia dijë! Nëse mendon: “Askujt nuk i bëhet vonë për hidhërimin tënd,”–

Lexoni më tej

Si të kalosh pikëllimin?

Humbja e një njeriu të dashur është padyshim një prej dhimbjeve më të mëdha që një person mund të përjetojë. Kur humbja ndodh, pikëllimi dhe dhimbja është e

Lexoni më tej