Oh, sa do të dua

Richard Abanes, shkroi një këngë të mrekullueshme. Ai e  kompozoi atë  për t’u kënduar nëceremoni martesore. Refreni është kështu, “Unë do të nderoj, do të ngushëlloj, do të

Lexoni më tej

Çfarë do të thotë për ty në të vërtetë të shkosh në altar

“Prandaj njeriu do të lërë babanë e vet dhe nënën e vet dhe do të bashkohet me gruan e vet, dhe të dy do të bëhen një mish

Lexoni më tej