Si të kalosh pikëllimin?

Humbja e një njeriu të dashur është padyshim një prej dhimbjeve më të mëdha që një person mund të përjetojë. Kur humbja ndodh, pikëllimi dhe dhimbja është e

Lexoni më tej

Lutu për pastorin tënd!

Muaji Tetor është muaji i Nderimit të Pastorit dhe është një kohë e veçantë ku besimtarët  vendosin çdo vit të nderojnë pastorët dhe familjet e tyre pastorale për

Lexoni më tej