Frika

Isaia 8:13. Zotin e ushtrive, atë duhet të shenjtëroni. Ai të jetë frika juaj, tmerri juaj. Kjo profeci nga Isaia iu drejtua një populli që u tundua të

Lexoni më tej

Kontrata e martesës

Prandaj, në qoftë se do ta dëgjoni me vëmendje zërin tim dhe zbatoni besëlidhjen time, do të jeni thesari im i veçantë ndërmjet tërë popujve, sepse gjithë toka

Lexoni më tej

Kur ankthi dhe pasiguria na rrethojnë, Zoti është ende në kontroll

E gjithë bota është duke u përballur me një pandemi, e cila ka sjellë ndryshime të mëdha si asnjëherë më parë.  Tek Psalmi 11:3, fjala e Zotit thotë:

Lexoni më tej