Lavdi Perëndisë që është e premte | Pashka 2020

Lavdi Perëndisë që është e premte Nga Liz Curtis Higgs “Por i pëlqeu Zotit ta rrihte dhe ta bënte të vuante. Duke ofruar jetën e tij si flijim

Lexoni më tej

Këmbe të papastra | Laura MacCorkle | Pashka 2020

Këmbe të papastra nga Laura MacCorkle Po ju jap një urdhërim të ri: ta doni njëri-tjetrin; sikurse unë ju kam dashur, ashtu edhe ju ta doni njëri-tjetrin. Prej

Lexoni më tej

Ringjallja e Jezus Krishtit | Pashka 2020

Jezusi i tha: “Unë jam ringjallja dhe jeta; ai që beson në mua, edhe sikur të duhej të vdesë do të jetojë. Gjoni 11:25 Nga zemra e Atit

Lexoni më tej

Fuqia e ringjalljes

Vdekja dhe ringjallja e Jezusit janë ngjarjet më të mëdha në histori dhe këto ngjarje duhet të jenë pjesë e domosdoshme e jetës sonë të përditshme. Por ringjallja

Lexoni më tej