BESIM I SPROVUAR

Në Bibël lexojmë se Abrahami më në fund iu bind Perëndisë dhe arriti në Kanaan. Por bindja e Abrahamit nuk do të thoshte se çdo gjë në jetën

Lexoni më tej

BESIM I SPROVUAR

Në Bibël lexojmë se Abrahami më në fund iu bind Perëndisë dhe arriti në Kanaan. Por bindja e Abrahamit nuk do të thoshte se çdo gjë në jetën

Lexoni më tej

Fryma në ne

Fryma punon vazhdimisht për t’i bërë besimtarët të ngjashëm me imazhin e Krishtit, në mënyrë që  të ndikojnë tek jobesimtarët. Romakëve 8:1-17 Nëse jeni besimtar në Jezu Krishtin,

Lexoni më tej

Shenjtëria e Perëndisë nuk mund të shihet

“Dhe Zoti i tha Moisiut: «Zbrit dhe paralajmëro popullin solemnisht që të mos sulet drejt Zotit për ta parë dhe kështu shumë prej tyre të gjejnë vdekjen.'”- Eksodi

Lexoni më tej

Perëndia është dashuri.

Shumë gjëra janë thënë dhe shkruar për dashurinë. Tekstet e shumë këngëve flasin për  histori dashurie me fund të bukur, por edhe për dashuri të humbura. Tennyson shkroi

Lexoni më tej

Të qëndrosh i palëkundur

“Mëndjes që pushon te ti, ti i ruan një paqe të përsosur, sepse kjo ka besim te ti.”  Isaia 26:3 A të ka ndodhur ndonjëherë që krejt papritur,

Lexoni më tej

Paqja e Perëndisë!

Disa njerëz besojnë se nëse kanë një nivel të caktuar pasurie, atëherë do të kenë paqe – ose nëse martohen me personin e duhur, do të jenë të

Lexoni më tej

Paqebërësit

Edhe pse mëkatet dhe shkeljet tona u paguan në kryq, mëkati ynë ende e trishton Frymën e Shenjtë, prandaj duhet të kujtojmë vazhdimisht varfërinë tonë shpirtërore dhe të

Lexoni më tej

Çmimin Nobel për Paqen e fiton Kryeministri ungjillor i Etiopisë.

Kryeministri ungjillor i Etiopisë fiton Çmimin Nobel për Paqen. Përpjekjet e tij e bën të fitonte çmimin Nobel për Paqen 2019. Në më pak se dy vjet që

Lexoni më tej

Jeto në paqen e Tij

“Dhe vetë Zoti i paqes ju dhëntë vazhdimisht paqe në çdo mënyrë. Zoti qoftë me ju të gjithë.” –2 Thesalonikasit  3:16  Nuk do ta ekzagjeroja aspak nëse do

Lexoni më tej