Shmangia e zgjedhjeve të gabuara

Asnjë besimtar nuk është i imunizuar ndaj mëkatit, por ia dalim më mirë kur ngadalësojmë ritmin dhe mbështetemi në Fjalën e Perëndisë. Fjalët e urta 14:12-18 Shumica e

Lexoni më tej

4 Hapa për një Rutinë të Perëndishme Mëngjesi

Për pjesën më të madhe të familjeve, mëngjeset janë pjesa më e ngarkuar e ditës.  Të bësh gati fëmijët për në kopësht, apo në shkollë duket ndonjëherë si 

Lexoni më tej