Falenderimi

Le të shkojmë në prani të tij me lavde, ta kremtojmë me këngë. Sepse Zoti është një Perëndi i madh dhe një Mbret i madh mbi gjithë perënditë.

Lexoni më tej

Gjërat e bukura që humbas

Gjërat e bukura që humbas “Nuk dua ta humbas, nuk dua që një ditë të kthej kokën pas e të kuptoj, se gjithçka vërtetë me vlerë, kishte qenë

Lexoni më tej

Numëroj Çdo Bekim

“Ti ishe atje në luginën e hijeve Ti ishe atje në thellësinë e pikëllimit Ti je forca ime, shpresa për të nesërmen jam i bekuar përtej imagjinatës.” A

Lexoni më tej