Privilegj i jashtëzakonshëm!

Në Jezusin, ne kemi akses në praninë e Atit dhe besimin se Ai i dëgjon lutjet tona. Hebrenjve 7:11-28 Lutja është një privilegj vërtet i jashtëzakonshëm dhe duhet

Read More