Shmangia e zgjedhjeve të gabuara

Asnjë besimtar nuk është i imunizuar ndaj mëkatit, por ia dalim më mirë kur ngadalësojmë ritmin dhe mbështetemi në Fjalën e Perëndisë. Fjalët e urta 14:12-18 Shumica e

Lexoni më tej