A do guxonit të ishit ndryshe?

Por Danieli vendosi në zemër të tij të mos e ndotë veten me ushqimet e shijshme të mbretit dhe me verën që pinte ai vetë; dhe i kërkoi

Lexoni më tej

Guxo të jesh ndryshe!

A je lodhur duke luajtur lojëra, duke vendosur maska, apo duke u përpjekur që të jesh dikush tjetër në vend se të jesh vetja jote? A nuk do

Lexoni më tej