Ndriço Dritën

Lajmi i mirë i shpëtimit mund të sjellë dritë në errësirën e jetës së një personi.2 Korintasve 4:1-6 Mendoni pak për dritën dhe errësirën dhe mënyrën se si

Lexoni më tej

Dritën Ndriço

I ftuar në programin “Krash”, në Radio 7 ditën e sotme ishte pastori Ermir Taja. Ai së fundmi ka sjellë albumin e tij të katërt “Dritën Ndriço”. Në

Lexoni më tej