Martesa

Beki dhe Davidi kanë pesë vjet që janë martuar dhe janë duke krijuar një familje. Pas 15 vitesh martesë, Geilli dhe Pati po i humbasin lidhjet me njëri-tjetrin

Lexoni më tej