Kryqi ynë

Nga Pastor Jack Wellman Jezusi tha se të marrim kryqin tonë dhe ta ndjekim Atë, por si duke kjo në jetën e përditshme? Mohoje veten Merr Kryqin Kryqi

Lexoni më tej