Tetori: Muaji i Nderimit të Pastorëve

Muaji i Nderimit të Pastorit është një kohë e veçantë ku besimtarët  vendosin çdo vit të nderojnë pastorët dhe familjet e tyre pastorale për punën e palodhur, përkushtimin

Lexoni më tej