7-8 Maj – “Muzikë me zemër për Perëndinë”

I cilësuar nga pastorët e vendeve të ndryshme në botë, si një ndër muzikantët dhe kitaristët me një talent të jashtëzakonshëm, Rodrigo Rodriguez me famë botërore vjen i

Lexoni më tej

Ti thua

“Ti thua se jam e dashur, kur unë nuk e ndjej Ti thua se jam e fortë, kur mendoj se jam e dobët Ti thua se më mban,

Lexoni më tej