Zoti lufton për ne

“Por Moisiu i tha popullit: «Mos kini frikë, qëndroni dhe do të shikoni çlirimin e Zotit, që ai do të kryejë sot për ju; sepse egjiptasit që shihni

Lexoni më tej

Koronavirus infekton lagjen tënde – çfarë të bësh?

Koronavirus vazhdon të përhapet – duke shkaktuar shtyrje eventesh, mbyllje shkollash dhe bllokim të transportit. Teksa virusi vazhdon të shfaqet në shumë shtete, disa prej të cilëve kanë

Lexoni më tej