Ia vlen të përpiqesh…

Ai që ka miq të mirë është i pasur. Ne të gjithë kemi nevojë për miq, me të cilët të ndajmë gëzimet dhe dhimbjet tona, kohët argëtuese dhe

Lexoni më tej

Ai që ka miq të mirë është i pasur

Tek Fjalët e Urta 27:17 lexojmë: Hekuri mpreh hekurin, kështu njeriu mpreh fytyrën e shokut të tij. Ne të gjithë kemi nevojë për miq, me të cilët të

Lexoni më tej

Ç ’mik na është Jezusi

“Ç ’mik na është Jezusi, nga lindja në perëndim mëkatin tim largon. Në çdo horizont hirin vështroj dhe sot e përgjithmonë kjo zemër është shtëpia ime.” Disa miqësi

Lexoni më tej

Sekreti i një miqësie që zgjat

Në një botë të mbushur me zgjidhje të shpejta, kënaqësi të menjëhershme dhe profile në rrjetet sociale, është e vështirë të ndërtosh dhe të mbash një miqësi që

Lexoni më tej