Ç ’mik na është Jezusi

“Ç ’mik na është Jezusi, nga lindja në perëndim mëkatin tim largon. Në çdo horizont hirin vështroj dhe sot e përgjithmonë kjo zemër është shtëpia ime.” Disa miqësi

Lexoni më tej

Një mik bie në depresion

Nëse miku yt nuk po t’i kthen më mesazhet, vazhdon të anulojë takimet, apo duket se është zhdukur nga ky planet pa lënë asnjë gjurmë, ndoshta duhet të

Lexoni më tej