Si të mund të ripajtohemi sërish?

Sepse Atit i pëlqeu që në të të banojë e gjithë plotësia, dhe, duke bërë paqen me anë të gjakut të kryqit të tij, duke fituar pas, me

Lexoni më tej

Mëkati është si sëmundja.

Po të themi se jemi pa mëkat, gënjejmë vetveten dhe e vërteta nuk është në ne. 1 e Gjonit 1:9 Libri i Levitikut është i mbushur me rregulla

Lexoni më tej

Po nëse do ta konsideronim mëkatin si Covid-19?

Pandemia e Virusit Korona e njohur ndryshe edhe si Covid-19 ka krijuar një situatë tepër të vështirë në të gjithë botën, duke detyruar mbylljen e shkollave, kishave, restoranteve,

Lexoni më tej

5 çelësa se si të thyejmë skllavërinë nga mëkati në jetën tonë

Ja ku janë pesë çelësa se si të thyejmë skllavërinë nga mëkati në jetën tonë. Agjërimi Një mik përgjegjës Mik lutje I qëndrueshëm në Fjalë… Agjërimi Profeti Isaia,

Lexoni më tej

A është i gabuar seksi përpara martesës?

Dashuria e vërtetë pret. Kjo është një frazë që të gjithë e kanë dëgjuar, madje dikush mund të ketë shkruar edhe në një letër premtimin se do të

Lexoni më tej