Rruga e Zotit ose e jona!

Në situata të vështira, shpesh tundohemi të mbështetemi në logjikën dhe forcën tonë, por rruga e Zotit është më e mira. Eksodi 2:11-25 Sa herë që përballemi me

Lexoni më tej