Martesa, ku jeni duke gabuar?

Martesa është një çështje e rëndësishme në jetën e secilit. Një numër i madh i librave, revistave dhe burimeve të këshillimit të martesës i dedikohen temës së përgatitjes për

Lexoni më tej

Të presësh në Zotin!

Është më e lehtë të presësh në Zotin  kur kujton se planet e Tij janë më të mirat.Vajtimet 3:24-26 Shumë të krishterë luftojnë me pritjen. Ka shumë gjëra

Lexoni më tej

Perëndia është dashuri.

Shumë gjëra janë thënë dhe shkruar për dashurinë. Tekstet e shumë këngëve flasin për  histori dashurie me fund të bukur, por edhe për dashuri të humbura. Tennyson shkroi

Lexoni më tej

Nuk ka martesë në Parajsë?

Një grup burrash shkuan tek Jezusi. Ata i parashtruan Atij një rast. Një grua ishte martuar shtatë herë. Ajo kishte jetuar më gjatë se të gjithë bashkëshortët e

Lexoni më tej

Paqja e Perëndisë!

Disa njerëz besojnë se nëse kanë një nivel të caktuar pasurie, atëherë do të kenë paqe – ose nëse martohen me personin e duhur, do të jenë të

Lexoni më tej

Ta bësh martesën të funksionojë

Kordoni me tre fije është një pamje e fuqisë që zë vend, kur dy njerëz bien dakord për diçka që është në përputhje me vullnetin e Perëndisë për

Lexoni më tej