Kë të mbaj pranë?

Njerëzit me të cilët duhet të shoqërohesh “Më thuaj me kë rri, të të them se cili je.” Kjo është fjalë e urtë popullore shumë e njohur, por

Lexoni më tej

Jeta e shpejtë – 5 arsye përse duhet ta ulësh ritmin

Jeta e shpejtë! Në vitin 1967, ekspertët e menaxhimit të kohës dërguan një raport në Senatin e SHBA. Këta ekspertë besonin se risitë teknologjike, satelitët, dhe robotët do

Lexoni më tej