Si ndikon lutja në marrëdhëniet tona?

Rrëfeni fajet njëri tjetrit dhe lutuni për njëri tjetrin, që të shëroheni; shumë fuqi ka lutja e të drejtit kur bëhet me gjithë shpirt. – Jakobi 5:16 A

Lexoni më tej

Uniteti Sjell Bekime

Ja, sa e mirë dhe e kënaqshme është që vëllezërit të banojnë bashkë në unitet! … Është si vesa e Hermonit, që zbret mbi malet e Sionit, sepse

Lexoni më tej

Perëndia Të Dëgjon Kur Lutesh

Largohuni nga unë, ju të gjithë që bëni paudhësi, sepse Zoti ka dëgjuar zërin e vajit tim. Zoti ka dëgjuar përgjëratën time; Zoti e ka pranuar lutjen time.

Lexoni më tej

Arsye për t’u lutur

Përse lutesh? Ndoshta për një nga këto  pesë arsye: Ti je në gjendje të lutesh.  Mund të lutesh. Të nevojitet të lutesh.  Dëshiron të lutesh. Duhet të lutesh.

Lexoni më tej

Privilegj i jashtëzakonshëm!

Në Jezusin, ne kemi akses në praninë e Atit dhe besimin se Ai i dëgjon lutjet tona.Hebrenjve 7:11-28 Lutja është një privilegj vërtet i jashtëzakonshëm dhe duhet të

Lexoni më tej

Lutje jetë- ndryshuese!

Pavarësisht nëse jeni besimtar apo jo, lutuni për rritjen shpirtërore dhe  njohjen e vullnetit të Perëndisë. Kolosianëve 1:9-14 Lutja në pasazhi e sotëm është një model i fuqishëm

Lexoni më tej

Një shtëpi model e ndërtuar prej lutjes!

 Shkruesi i Fjalëve të Urta ka thënë këtë mbi shtëpinë: “Shtëpia ndërtohet me dituri dhe bëhet e qëndrueshme me maturi. Me dijen mbushen dhomat me lloj-lloj të mirash

Lexoni më tej

Një ditë për lutje dhe agjërim | E shtunë, 4 Prill

Nga Julius Kim* Sikurse shumë prej jush, jam trishtuar dhe me raste jam frikësuar ndërsa kam parë ngjarjet që kanë ndodhur në botën tonë, këto javët e fundit.

Lexoni më tej

David Platt lutet për Presidentin Trump pasi ai shfaqet papritur në kishë

Presidenti Donald Trump bëri një vizitë të shpejtë të paparalajmëruar në Kishën McLean Bible, të dielën në mëngjes ku  Pastori David Platt u lut për të. “Perëndi, ne

Lexoni më tej

Dëshiron urtësi? Numëro ditët e tua.

Miq, në mënyrë që të fitojmë urtësinë për të cilën presim, duhet të lutemi. Lutja, është burimi i urtësisë.  Urtësia lidhet ngushtë me lutjet në Shkrime. Urtësia është

Lexoni më tej