Depresioni

Ke larguar nga unë miqtë dhe të njohurit e mi; miku im më i ngushtë është errësira. Psalmi 88:18 Ditët e errëta të Dhjetorit mund të jenë një

Lexoni më tej

Zoti lufton për ne

“Por Moisiu i tha popullit: «Mos kini frikë, qëndroni dhe do të shikoni çlirimin e Zotit, që ai do të kryejë sot për ju; sepse egjiptasit që shihni

Lexoni më tej