Pse familja është kaq e sulmuar?

Për këdo, martesa mbetet një nga vendimet më të rëndësishme. Nëse nuk jeni menduar gjatë për personin që keni zgjedhur të ndani jetën së bashku, atëherë nuk keni

Lexoni më tej

Prindërimi, përtej detyrës!

Balancimi i nevojave e kërkesave me të cilat përballen prinderit nuk është aspak i lehtë. Të gjithë prindërit ndihen të stresuar herë pas here. Në mëndjen e një

Lexoni më tej

Për çfarë ka nevojë Zoti?

O Perëndi, ti je Perëndia im, unë të kërkoj në mëngjes; shpirti im është i etur për ty; ty të dëshiron mishi im në tokë të thatë dhe

Lexoni më tej

Ezaurimi

Shumë shpesh njerëzit e gjejnë veten në stres kronik që thith të gjithë motivimin, energjinë dhe interesin për botën rreth tyre. Ata bëhen cinikë, nuk janë më të

Lexoni më tej

Shenja të heshtura që tregojnë se nuk po kujdesesh për veten

Pa një stil jetese të shëndetshëm, trupi yt vuan. Doktorët tregojnë shenjat e heshtura që thonë se trupi yt ka nevojë për më shumë përkujdesje. Dhe ne do

Lexoni më tej