Çfarë do të thotë që Shkrimi është i gjallë?

Fjala jote është një llambë në këmbën time dhe një dritë në shtegun tim.-Psalmi 119 : 105 Që të jetojmë sipas Biblës, duhet të dimë se Fryma e

Lexoni më tej

Shpresë që nuk zhgënjen!

Kjo shpresë që ne kemi është si një spirancë e sigurt dhe e patundur, dhe që hyn deri në brendësinë e velit,-Hebrenjve 6 : 19 “Ne jemi shpresues

Lexoni më tej